menu

Over Ons

Groepsfoto 2021 - Header Image2

Verbindend samenwerken

Wie zijn wij?
Als Stout Groep zijn we een groep mensen die met passie werkt in de publieke sector. Ons hart klopt voor maatschappelijke vraagstukken. Wij richten ons op het vinden van innovatieve en resultaatgerichte oplossingen, met aandacht en ruimte voor mensen. We hebben jarenlange ervaring binnen de overheid en zijn getraind om ons snel in nieuwe situaties in te leven en wat los te maken.

Wat bieden wij?
We werken voor gemeenten, provincies, waterschappen, samenwerkingsverbanden en uitvoeringsdiensten. Voor deze opdrachtgevers vervullen wij verschillende rollen zoals interim-manager, organisatieadviseur, projectleider, regisseur, kwartiermaker. De rode draad is leiding geven aan mensen, processen en projecten binnen fysiek en sociaal domein. We houden niet alleen van een heldere analyse, maar ook van het implementeren van de oplossing.

Kennismaken en werken bij Stout Groep
Wilt u meer weten over onze aanpak of met ons in gesprek over werken bij Stout Groep? Wij gaan hier graag met u over in gesprek om meer te vertellen over ons bedrijf. Neem dus gerust contact op voor een afspraak bij ons op kantoor.