menu

Van buiten naar binnen werken in Bodegraven-Reeuwijk

17 december 2019, Deel bericht op:

Buitengewoon bodegraven

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werkt het net even anders. Zo kent de gemeentelijke organisatie geen afdelingen en functies. Taken zijn onderverdeeld in processen, projecten en opdrachten. Afhankelijk van de taak werk je telkens met verschillende collega’s samen. Integraal en vraaggericht, daar de gemeente nadrukkelijk open staat voor de wensen van buiten.

Deze integrale, open en resultaatgerichte insteek past goed bij Jasper Bakker. Vanuit de Stout Groep werkt Jasper vanaf maart 2017 voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk als projectleider gebiedsontwikkeling. Bodegraven-Reeuwijk is gelegen middenin de Randstad, in het fraaie Groene Hart. De gemeente heeft meerdere kernen van verschillende omvang, uitstekende infrastructuur, goed functionerende bedrijventerreinen, maar ook volop ‘groen’ en recreatiemogelijkheden. Er zit schwung in de regio en daarmee ook de gebiedsontwikkeling.

In het team projecten heeft Jasper meerdere projecten onder zijn hoede, variërend van woningbouwlocaties, transformatieopgaven, en infrastructuur tot dorpspromotieactiviteiten. Een fraaie uitdaging in een bijzondere organisatie; Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk.

Meer zien over het project waar Jasper aan werkt? Klik hier!

profiel jasper Jasper Bakker

jbakker@stoutgroep.nl