menu

Thijs stelt zich voor

Door: Thijs van Zantvoort. Deel bericht op:

thijs hobbyfoto

Onze nieuwe Stouterd stelt zich hieronder graag aan u voor! 

Thijs, vertel eens iets over jezelf
Mijn naam is Thijs van Zantvoort. Ik ben 26 jaar en woon in Nijmegen. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Ik hockey in het derde team van hockeyclub Apeliotes en ga daarnaast ook met enige regelmaat squashen of fitnessen. In de zomer bezoek ik graag met vrienden een festival of een van de vele Nijmeegse terrassen. Ook hou ik ervan om te reizen. Daarbij zoek ik het liefst een combinatie op van grote steden en mooie natuur. 

Hoe ziet jouw start op de arbeidsmarkt eruit? 
Per 1 oktober ben ik begonnen als Junior Projectleider bij de Stout Groep. Het is een bijzondere tijd om te beginnen met werken. Het vele thuiswerken kan ik gelukkig afwisselen door op verschillende momenten toch met een collega 1-op-1 af te spreken. Dat is fijn aangezien ik hierdoor de mogelijkheid krijg het bedrijf en de collega’s beter te leren kennen. Momenteel werk ik nog niet zelfstandig bij een opdrachtgever maar ben ik veel bezig met het ondersteunen van collega’s bij hun opdrachten. Dit is erg afwisselend en een leuke manier om met collega’s mee te kijken naar hoe hun opdrachten eruit zien. 

Welke achtergrond en ervaring heb je?  
Enkele maanden geleden heb ik mijn master Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit afgerond. Bij het schrijven van mijn masterthesis heb ik onderzoek gedaan naar samenwerking in de zorg. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook voornamelijk veel in de zorg gewerkt, met bijbanen op verschillende afdelingen in het Radboudumc. Echter ben ik er in deze periode ook achter gekomen dat de zorg niet de sector is waarin ik een carrière wil starten. Veel interessanter vind ik het ruimtelijk domein. Ik ben daarbij vooral geïnteresseerd in de vraag hoe de inrichting van de openbare ruimte kan bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ik vind het leuk om hiervoor aan de slag te gaan bij een projectmanagementbureau als de Stout Groep, omdat ik op deze manier op veel verschillende plekken aan de slag kan en de mogelijkheid krijg om afwisselende type opdrachten te doen.