menu

NVRD-congres | Innovatie en de rol van de overheid

Door: Victor Denteneer. Deel bericht op:

Blok rechthoek koffiebar

Om te beginnen complimenten aan de NVRD! Waar iedereen moe is van ontmoetingen online, slaagde de NVRD erin een goed en levendig digitaal congres neer te zetten.

Zo ontmoetten wij directeuren van vier afvalverwerking- en reinigingsbedrijven in onze digitale koffiebar. Het gesprek met Bart de Bruijn, Rob Schram, Lisette Bos en Walter Brouwer ging over hoe je omgaat met een corona-uitbraak binnen je bedrijf. Conclusie: we kunnen niet zonder onze afvalinzamelaars! Door corona heeft de waardering voor dit vitale vak een enorme boost gekregen. Ook stipten we belangrijke thema’s aan zoals circulariteit, waarin Dar en Avri een voorbeeldfunctie vervullen voor de branche. 

Onze fysieke koffiebar bleef dit jaar leeg. Niet getreurd, je bent van harte uitgenodigd voor echte koffie op ons kantoor. De deur staat open, je bent van harte welkom! Nog geen gebruik gemaakt van de uitnodiging? Neem contact op met Arthur Reuvers of Victor Denteneer. Volgend jaar zien we elkaar weer in levenden lijve op het congres!