menu

Jong Stout verkent Dordrecht

Door: Lotte Versteeg. Deel bericht op:

Jong Stout Dordrecht

Na het succes van het Jong Stout bezoek aan Lelystad, was nu Dordrecht aan de beurt. De jonge Stouterds gingen op bezoek bij hun collega Peter de Vet die in Dordrecht als projectmanager aan verschillende projecten werkt.

Samen met Peter hebben zij een leerprogramma opgesteld gericht op de vraag welke competenties nodig zijn voor het goed aansturen van projecten. Peter heeft laten zien hoe dit er in de praktijk uit kan zien. Eerst aan de hand van een stukje toelichting en theorie wat voor verschillende competenties er zijn en wat dit inhoudt. Vervolgens ging Jong Stout aan de slag met hun eigen competenties en gedrag. Leuk detail hierbij is dat mannen zichzelf over het algemeen hoger inschatten dan vrouwen. Een mooie basis om elkaar tips en ontwikkelmogelijkheden mee te geven.

Aan het einde van de dag werd Jong Stout door Peter de Vet rondgeleid door het historische Dordrecht en werden de projecten bekeken waar Peter op dit moment de projectmanager van is, waaronder de vervanging van de Prins Hendrikbrug over het Wantij.