menu

Merijn Broeders

Mail mij op mbroeders@stoutgroep.nl

Merijn Broeders hobbyfoto
Merijn Broeders profielfoto Kinderfoto Merijn Broeders

Merijn houdt van bouwen. Zowel in zijn werk als interim-manager als in zijn hobby’s. Zijn liefde voor lassen, plaatwerken en restaureren van zijn klassieke Volvo en Ford geven hem inspiratie. Tot rust komt hij in Zweden, zijn favoriete vakantieland, waar hij samen met zijn vrouw en drie dochters in zijn oldtimer-caravan regelmatig naar toe gaat. Als schipperszoon wil Merijn zo veel mogelijk zelf kunnen, maar in zijn werk is juist samenwerken hét recept om nog veel meer te bereiken!

In zijn werk vindt Merijn het mooi om met mensen te werken, teams te bouwen en organisaties een duwtje in de rug te geven. Jezelf blijven verwonderen is belangrijk, zeker als interimmer. Kritisch en mensgericht advies is belangrijk om toegevoegde waarde te leveren, vind hij. Als leidinggevende van beleidsteams en als programmamanager/beleidsadviseur heeft hij ervaring om stevig op inhoud te adviseren en tegelijkertijd sensitief en mensgericht bezig te zijn met de ontwikkeling van zijn teams en vooral de mensen daarin. Binnen de overheid (en ook daarbuiten) geldt: mensen zijn ons belangrijkste kapitaal om onze samenleving en leefomgeving te verbeteren. Laten we daar zuinig mee omgaan en zorgen dat talenten ontwikkelt worden terwijl je ondertussen volop werkplezier hebt!

Met zijn politieke ervaring spreekt hij de bestuurlijke taal maar zorgt hij ook voor een uitvoerbaar plan. Resultaat bereik je pas als het ook uitgevoerd kan worden!

terug naar overzicht