menu

Karen de Grood

Mail mij op kdegrood@stoutgroep.nl

Hobby foto Karen de Grood v2
Profielfoto Karen de Groot v2 Karen de Grood - kinderfoto

Karen reist ontzettend graag. Ze is heel erg nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe indrukken, kennismakingen met andere mensen en culturen. Door te reizen doet ze nieuwe ideeën en inzichten op waarmee ze zichzelf en anderen kan verbeteren.
In haar werk staat Karen bekend als verbindend, ze brengt het beste in mensen naar boven en brengt anderen samen, zodat ze samen kunnen werken aan een nog betere organisatie of product. Wie of wat is er nodig om de organisatie te verbeteren, en hoe kom je daar? Dat zijn echt Karen’s specialiteiten waarbij ze veel oog heeft voor de mens binnen de organisatie. Haar reizen en de studies psychologie en bedrijfskunde vormden hiervoor de basis.

Plannen en organiseren zijn de pilaren waarop ze veranderprocessen realiseert waarbij haar mensenkennis en vermogen om anderen met elkaar te verbinden het cement zijn binnen het bouwwerk. Ze krijgt energie van vraagstukken die je met elkaar tot een goed einde kunt brengen. Daarbij is het voor haar belangrijk dat je gezamenlijk het doel bereikt waarbij zij gerust een stapje terug doet om de ander te laten groeien in zijn rol. 

terug naar overzicht