menu

Inge Mooiman

Mail mij op imooiman@stoutgroep.nl

Hobbyfoto Inge Mooiman 2022
Profielfoto Inge Mooiman 2022 Kinderfoto Inge Mooiman

Mijn doel bereik ik door niet altijd de gebaande paden te volgen. Je gevoel volgen. Niet altijd de makkelijkste weg, wel de mooiste. Cato (hond) en ik nemen rennend in het bos het liefst de uitdagende en speelse routes. Naast dit ben ik ook rationeel, analytisch en hou ik ervan mij ergens in te verdiepen. 

Als moeder van twee fantastische jongens, zorg ik ook voor mijzelf door de wereld af en toe alleen te ontdekken. Dan heb ik naar hen en naar anderen toe weer een stukje meer te geven. 

De wereld een stukje mooier, duurzamer en gezonder maken. Waarin mensen gefaciliteerd worden daarin zelf een rol te hebben en verantwoordelijkheid en regie te nemen. Niet te vergeten met respect voor de natuur. Bijvoorbeeld door de ruimte zo in te richten dat mensen worden gestimuleerd te bewegen en dit tegelijkertijd leidt tot sociale cohesie. Het initiatief van 'Wooncoöporatie De Warren' waarin collectief opdrachtgeverschap, betaalbaarheid, energieneutraal bouwen, creativiteit en gezamenlijkheid een rol spelen, is voor mij een inspiratiebron waarbij ik professioneel graag betrokken ben.

terug naar overzicht