menu

Uitvoering Verbeterplan Openbare Ruime

25 januari 2018, Deel bericht op:

Haven Woerden

In Woerden, hoofdstad van het Groene Hart, is Mariëlle Barwasser sinds het najaar van 2015 actief als programmamanager Openbare Ruimte binnen het team Realisatie & Beheer.

In de gemeente Woerden is sprake van een forse achterstand in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Om deze achterstand weg te werken is een verbeterplan opgesteld met hierin een heel scala aan maatregelen om als organisatie grip te krijgen en te houden op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en wel binnen drie jaar. De maatregelen hebben betrekking op inhoudelijke thema’s zoals databeheer en beleids- en beheerplannen, maar ook op algemene thema’s zoals communicatie en financiën.

Mariëlle functioneert als ‘side kick’ van de teammanager en zij zorgt voor een consistente en sterk planmatige aansturing van de doorontwikkeling en implementatie van de IBOR-systematiek en werkwijze.
Daarnaast coördineert zij in deze rol alle ontwikkelingen en verbeteracties om zowel de inhaalslag te maken, als het reguliere onderhoud op het gewenste niveau te krijgen en te houden.

Marielle profiel 400x400 Mariƫlle Barwasser

mbarwasser@stoutgroep.nl