menu

Vliegende start voor Talents2Tokio!

Door: Weslie Gerrits. Deel bericht op:

talents2tokio rij

Op donderdag 29 maart 2018 is het officiële startsein gegeven met een eerste bijeenkomst rondom het thema snelheid.

De bijeenkomst vond plaats met 8 partners die gelinkt zijn aan BP Nederland. Deze partners hebben een bedrijfstraining georganiseerd over BTW, accijns- en tolheffing en wat de snelheid van ontwikkelingen in de markt vraagt van deze organisaties. Hierbij hebben wij de link gelegd naar baanwielrenster Hetty van der Wouw, die onlangs zilver heeft gewonnen bij de teamsprint WK baanwielrennen in Apeldoorn. Zij heeft de aanwezigen geïnspireerd door te vertellen over haar carrière als sprintster. Ook heeft Erik te Velthuis, manager en chefkok van het topsport restaurant van Papendal tekst en uitleg gegeven over gezonde voeding. Namens Topsport Gelderland heeft Gudo Kramer een toelichting gegeven op het topsportklimaat in Nederland en waarom zij inzetten op dit Talents2Tokio project.

Via het project Talents2Tokio steunen bedrijven Gelderse sporters die op weg zijn naar deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Deze bedrijven gaan figuurlijk met ze mee op reis en in sommige gevallen zelfs letterlijk. Een bedrijf dat kiest voor deelname, steunt met een financiële bijdrage de sporter en krijgt daarbij de kans om de ontwikkeling van de eigen organisatie vorm te geven. Hierbij wordt in samenwerking met Topsport Gelderland en de Stout Groep een programma op maat gemaakt waarbij de link wordt gelegd tussen het thema sport en de uitdagingen waar het bedrijf zelf mee te maken heeft. Hiervoor organiseren wij bijeenkomsten die in het teken van snelheid, kracht, coördinatie, lenigheid en uithouding. Talenten die sporters en bedrijven nodig hebben om tot resultaten te komen. 

Meer weten over Talents2Tokio? Stuur ons dan een berichtje op info@stoutgroep.nl en wij nemen contact met u op. U kunt ook contact opnemen met onze adviseurs Camiel Lentjes en Weslie Gerrits!

Meer weten over Talents2Tokio? Kijk dan op de website www.talents2tokio.nl