menu

Terugblik op de Stout Tijdrit & -run 2018!

Deel bericht op:

Tijdrit 2018

Op vrijdag 6 juli jl was het dan zover. Voor de vierde keer op rij organiseerde de Stout Groep de Tijdrit | Run!

Over de dijk en door de uiterwaarden werd er een parcours afgelegd waarop flink werd afgezien. De foto’s van de vertrokken gezichten zeggen genoeg over hoe zwaar het was. Tegelijk zeggen ze genoeg over hoe leuk het was met elkaar. Ik kijk terug op een mooi evenement waarop iedereen weer van zichzelf heeft ontdekt wat er mogelijk is wanneer jij je focust op die ene prestatie. Soms valt het tegen, vaker valt het mee. Ondanks de voor sommige mensen net iets te hoge temperatuur, mogen we blij zijn met het prachtige weer deze middag.

Het deelnemersveld bestond dit jaar uit 21 fietsers en 9 hardlopers. Bij de dames op de fiets ging de eerste prijs naar Lobke Westerterp. Zij had een tijd van 37:45. De mannelijke winnaar was Nahome Desale met een tijd van 28:41. Bij de hardlopers ging de eerste prijs dit jaar wederom naar Rob Brekelmans met een tijd van 45:50.95.

De prijsuitreiking werd gehouden in de kantine van de voetbalvereniging in Echteld en natuurlijk afgesloten met een heerlijke maaltijd verzorgd door de Echteldse slager Jan!

Natuurlijk is er 2019 weer een Stout Groep tijdrit en -run! Deze keer op de vrijdag voor de start van de Tour de France 2019: vrijdag 5 juli, vanaf 14.30 uur. Interesse? Meld je aan op info@stoutgroep.nl