menu

Stout Groep helpt sporttalent naar Tokio. Ook meedoen? Lees dan verder!

Door: Weslie Gerrits. Deel bericht op:

hardlopers

Wilt u sporttalent verbinden aan de ontwikkeling van uw bedrijf? Als Stout Groep hebben wij ons hier al aan verbonden. Gaat u samen met ons onderweg naar Tokio in 2020? Meld u dan aan voor de aftrap van een inspirerend programma op donderdag 14 december 2017!

Vrijdag 24 juli 2020 is de openingsceremonie van de Olympische spelen in Tokio. Tientallen Gelderse sporters trainen op dit moment dagelijks om de Olympische of Paralympische Spelen in Tokio te halen. Ga samen met deze talenten mee op reis naar Tokio 2020. Een unieke reis die ruim 2 jaar gaat duren en waarin uw onderneming wordt uitgedaagd.

Als Stout Groep hebben wij ons hier al aan verbonden. Samen met onze partner Topsport Gelderland hebben wij ons als doel gesteld om zoveel mogelijk (Gelders)sporttalent op weg te helpen naar de spelen in Tokio. Met onze passie voor sport en ruimte voor talent zetten wij ons hier graag voor in. Ons doel is om de topsporter te helpen om Tokio te bereiken.

Hiervoor hebben wij samen met Topsport Gelderland een uniek programma opgezet. Dit programma richt zich op bedrijven en organisaties die deze talenten willen ondersteunen. Ondersteunt u de sporter, dan ondersteunt de sporter u of uw organisatie. Dit doen wij met verrassende workshop die gaan over KRACHT, SNELHEID, UITHOUDINGSVERMOGEN, LENIGHEID en COÖRDINATIE. Topsportmentaliteit op de werkvloer? Leren omgaan met winnen, maar vooral ook met verlies, keuzes maken voor dat ene doel, blijven knokken en niet opgeven. Het is wat een topsporter dagelijks doet, hoe gaat u daarmee om in uw dagelijkse werk?

U investeert in dit programma voor de komende 2 jaar. Bovendien bieden wij u de kans om uw eigen netwerk te verbreden met andere organisaties en bedrijven die deelnemen in dit programma.

Deze unieke reis willen wij samen met u maken. Het einddoel van deze reis is 24 juli 2020, als u in Tokio, of op Nationaal Sport Centrum Papendal, gezamenlijk kijkt naar het ontsteken van het Olympisch Vuur. Zelf nieuwsgierig geworden? Kent u bedrijven of organisaties die hierin interesse kunnen hebben? Laat het ons weten, graag gaan wij dan met u aan de slag. Op 14 december vanaf 15:30 uur wordt dit programma afgetrapt. Wordt fan van Gelderse sporters en laat de sporters fan van u worden!

Aansluitend is er een gezamenlijk diner en vindt het Gelders Sportgala plaats. Geniet van dit avondvullend programma dat kosteloos beschikbaar is voor geïnteresseerde ondernemers en laat u inspireren door de topsporters van nu.

Ter inspiratie, hierbij een filmpje dat we hebben opgenomen met de sporters die naar Tokio willen en samen met ons dit traject inhoud geven.

Reageer op dit berichtje of neem contact met ons op via info@stoutgroep.nl