menu

Rogier stelt zich voor...

Door: Rogier Nota. Deel bericht op:

rogier profiel

Rogier stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf
Mijn naam is Rogier Nota. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, maar zak steeds verder af (via Utrecht) naar het mooie Zuiden. Eerder dit jaar hebben wij (mijn vrouw Renske en ik) de sleutel gekregen van onze nieuwe woning in Moergestel. Een halve boerderij in het buitengebied waar veel aan moet gebeuren. Onze 3 zonen Tijn, Ole en Faber (6, 4 en 2 jaar) kunnen daar lekker rondstruinen in onze enorme tuin. Een aannemer doet het meeste werk aan de woning, maar gelukkig ben ik niet geboren met 2 linkerhanden, dus het klussen gaat mij goed af! Naast klussen sla ik graag een balletje op de squashbaan en ben ik een fanatiek sportvolger, waarbij een beetje chauvinisme mij niet onbekend is.

Met welke opdracht ga je aan de slag?
1 oktober ben ik begonnen bij de Stout Groep. Een mooie organisatie waar veel mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en gedacht wordt aan de mens achter de werknemer. Dit laatste blijkt wel uit de fraaie jeugdfoto’s van alle medewerkers in de hal van het kantoor in Echteld en op de website.

Bij de Stout Groep ben ik begonnen bij de gemeente Lingewaard waar ik een project trek voor het fysiek afsluiten van het centrum van Huissen met behulp van inzinkbare palen. Verder ga ik mij in Giessenlanden bezighouden met gebouwen op de gemeentelijke begraafplaatsen. 

Welke achtergrond en ervaring heb je?
Vanuit mijn bouwkundige achtergrond ben ik terechtgekomen in de civiele wereld. De laatste 7 jaar ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Houten als projectleider Openbare Ruimte, waarbij ik veel bezig ben geweest mét en vóór bewoners en andere stakeholders. Houten is een fietsstad, ik heb daarom dus veel projecten getrokken rond het ontwikkelen en realiseren van fietstrajecten als fietsstraten, fietspaden en fietssnelwegen (FietsFileVrij). Ook reconstructies van wijken en straten behoorden tot mijn werkzaamheden. Hierbij hoort uiteraard een goede integrale aanpak, waarbij vele disciplines, stakeholders en politiek betrokken zijn.