menu

Renske Meijers verbeeldt bij de Stout Groep

Door: Renske Meijers. Deel bericht op:

Renske verbeeldt

Wilt u de essentie van uw projectresultaat of procesbeschrijving écht overbrengen op uw doelgroep? De combinatie van beeld en tekst helpt om de effectiviteit van uw interne en externe communicatie te vergroten.

Begrijpelijk. Want 65% van de mensen is visueel denker, 90% van de informatie die de hersenen verwerkt is visuele informatie en presentaties met visuele elementen zijn 43% overtuigender.

Vanuit de Stout Groep werkt Renske Meijers vanuit een persoonlijke passie aan het verbeelden van uw vraag. Renske is in staat om veel en complexe informatie samen te vatten in één kernachtige tekst gecombineerd met een aansprekend beeld. In een vorm die past bij uw vraag.

Omdat Renske tevens al jaren als projectleider bij de overheid werkt, kent ze de gemeentelijke praktijk goed. Dat helpt al in de ideefase om tot de juiste vorm en de juiste toon te komen. Doordat ze dichtbij de inhoud staat en weet wat een college, raad of juist de organisatie vraagt. Zij weet haar kennis en ervaring van gemeenten te combineren met haar creativiteit, analytisch vermogen en tekentalent.

Graag gaan we met u in gesprek over uw vraag.