menu

Marloes stelt zich voor..

Door: Marloes Bouman. Deel bericht op:

Marloes Bouman profielfoto

Marloes stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf
Mijn naam is Marloes Bouman en reizen is een van mijn grootste hobby’s. Van een weekendje Berlijn tot een paar maanden backpacken in Azië, er staan altijd onverwachte avonturen en onvergetelijke ervaringen op je te wachten. Voor mijn studie Europese Studies heb ik veel Europese landen bezocht en in die periode heeft met name de regio Oost-Europa mijn hart veroverd. De geschiedenis, cultuur en prachtige natuur blijven me eindeloos inspireren. Ook dit jaar kan ik hopelijk weer wat nieuwe landen aan het rijtje toevoegen; dit voorjaar staat in ieder geval een reis naar Moldavië en Oekraïne op het programma.

Met welke opdracht ga je aan de slag?
Momenteel werk ik aan een aantal opdrachten in zeer uiteenlopende vakgebieden. In november ben ik gestart met mijn eerste opdracht als adviseur voor de Hartstichting. Ik adviseer sportverenigingen die een volledig rookvrij sportcomplex willen realiseren. Daarnaast werk ik als projectondersteuner voor Jongeren op Gezond Gewicht in de gemeente Apeldoorn. Hier richt ik mij vooral op de verbinding van preventie en zorg voor kinderen met overgewicht. Naast deze maatschappelijke projecten werk ik sinds februari ook aan een project binnen het ruimtelijk domein. Als projectondersteuner bij de provincie Noord-Brabant ben ik twee dagen er week betrokken bij de verbetering van de rijksweg N65. Deze verschillende projecten maken mijn werkweek erg dynamisch!

Welke achtergrond en ervaring heb je die je graag in wilt zetten bij de Stout Groep?
Hoewel mijn achtergrond in Europese Studies misschien niet voor de hand ligt, zet ik mijn brede interesse, maatschappelijke betrokkenheid en open houding graag in bij de Stout Groep. Ik benader projecten met een frisse en kritische blik en ik vind het leuk om met veel verschillende mensen samen te werken. Na mijn studie heb ik gewerkt bij twee gemeentes. Ik heb kennis gemaakt met het sociale domein door te werken bij de afdeling WMO van de gemeente Haarlem. Daarna heb ik een traineeship gedaan bij de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente Bunschoten. Mijn ervaringen op zowel het sociale als het fysieke domein komen uitstekend van pas bij de verschillende projecten die de Stout Groep doet.