menu

Maarten stelt zich voor..

Door: Maarten van Dooren. Deel bericht op:

Maarten blog2

Maarten van Dooren is per 1 april in dienst gekomen bij de Stout Groep. Hieronder stelt hij zichzelf voor:

Vertel iets over jezelf als persoon met een link naar je hobby op de site.
De kracht van een team wordt nergens meer duidelijk dan in een peloton schaatsers of fietsers. In een groep wordt je meegezogen, je individuele prestatie draagt bij aan de snelheid van de groep. Zo werkt het voor mij ook in de projecten die ik leid. Een project realiseren is een teamprestatie. Elke discipline draagt daaraan bij maar het geheel is meer dan een optelsom van de individuele bijdragen. Het is mijn rol als projectleider om die meerwaarde, die teamprestatie, te realiseren.

Met welke opdracht ga je aan de slag?
In de gemeente Giessenlanden ga ik aan de slag met de ontwikkeling van de activiteitenzone in Giessenburg. Een boeiend project waarbij veel partijen zijn betrokken. Met de bouw van een nieuwe sporthal, een nieuwe voetbalaccommodatie en een nieuw verenigingsgebouw en dat alles in een nieuw aan te leggen park krijgen de voorzieningen voor Giessenburg een enorme impuls.  Een grote opgave voor Giessenburg waarbij de verschillende belangen van de betrokken partijen moeten worden verenigd tot het gezamenlijke belang, de realisatie van deze voor Giessenburg belangrijke voorzieningen. Daarnaast begeleid ik in Apeldoorn de digitalisering van de dienstverlening van deze gemeente.

Welke achtergrond en ervaring heb je die je graag in wilt zetten bij de Stout Groep?
Mijn ervaring in het leiden van complexe projecten, met name in de herontwikkeling van bestaand vastgoed, zet ik graag in voor de Stout Groep. Mijn bijdrage in deze projecten is om steeds redenerend vanuit het belang van de betrokken partijen de verbinding te zoeken met het projectdoel.