menu

Koen stelt zich voor...

Door: Koen van den Buijs. Deel bericht op:

Koen

Wij stellen een nieuwe collega voor:

Per 26 juni werkt Koen van den Buijs bij de Stout Groep. Hij woont in Best en in zijn vrije tijd staat hij graag op de tennisbaan en organiseert hij toernooitjes. Ook trekt Koen regelmatig zijn hardloopschoenen aan en loopt hij hardloopwedstrijden.

De afgelopen 6 jaar heeft Koen gewerkt bij een gemeente in Zuid-Nederland, eerst in de functie van planeconoom en later als projectleider van ruimtelijke en infrastructurele projecten. Daarnaast heeft Koen een maatschappelijke vastgoedstrategie opgesteld. Bij dezelfde gemeente was Koen verantwoordelijk voor de verkoop van gemeentelijk vastgoed.

Naast ervaring bij de gemeente heeft Koen 4 jaar bij een adviesbureau gewerkt en bij een makelaar.

Tot slot heeft Koen recent het diploma 'Wonen Makelaar-taxateur onroerende zaken' behaald. Hierdoor is hij staat om woningen te taxeren en een taxatierapport op te stellen en te lezen. Ook kan hij opdrachtgevers adviseren over diverse vastgoedvraagstukken op het gebied van waarderingen op de woningmarkt.

Koen heeft een brede achtergrond met kennis van vastgoed, planeconomie en projectleiding. Juist de combinatie als taxateur maakt hem breed inzetbaar op het vakgebied. Koen is in staat zijn kennis in te zetten bij het vertalen van complexe opgaven naar concrete oplossingen. Hierbij heeft hij een ondernemende blik en een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne.