menu

Gerda stelt zich voor...

Door: Gerda Niemeijer. Deel bericht op:

Gerda nieuws

Gerda stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf
Ik ben 50 jaar geleden geboren in het hoge noorden en via studie, werk en de liefde uiteindelijk in Tiel terecht gekomen. Daar woon ik nu ruim 20 jaar met dochter Emma (16), zoon Michiel (18), hond Sjors (2). Oudste zoon Casper (22) is alleen in de weekenden en vakanties thuis.  

Als ik met mijn neus in een goed boek zit, ben ik volstrekt onbereikbaar voor mijn omgeving. Ook in een mooie film kan ik me helemaal verliezen. Dat geeft ontspanning maar ook inspiratie, inzicht en nieuwe ideeën. 

Welke achtergrond en ervaring heb je die je graag in wilt zetten bij de Stout Groep? 
Mijn loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van maatschappelijke opgaven; inhoudgestuurd en zaken geregeld willen krijgen. Vanuit mijn interim-rol ga ik graag aan de slag met dingen die ik het leukst vind om te doen. Dat is de boel in beweging brengen, zaken voor elkaar te krijgen en zorgen dat gebeurt wat moet gebeuren. Ik krijg enorm veel energie van het vertalen van complexe vraagstukken naar concrete  oplossingen. Ik kan snel schakelen, ben een gewaardeerd adviseur, durf beslissingen te nemen, blijf het geheel goed overzien en heb een goede politiek-bestuurlijke antenne.