menu

Frank stelt zich voor...

Door: Frank Heessels. Deel bericht op:

Frank profiel

Frank stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf
Mijn naam is Frank Heessels. Ik woon in Arnhem. In mijn vrije tijd heb ik vaak een elektrische of akoestische gitaar in mijn handen. Met afwisselend mountainbiken, hardlopen en zwemmen laad ik mijn batterij regelmatig op. Af en toe een (rock-, jazz-, blues-)concert of een festival bezoeken, sla ik niet af. Ik geniet graag van natuurwandelingen, liefst in de bergen.

Met welke opdracht ga je aan de slag?
Medio 2017 ben ik tijdelijk als juridisch medewerker vastgoed & grondzaken bij gemeente Ermelo begonnen. Die opdracht zet ik onder de vlag van Stout Groep voort. Als juridisch medewerker vastgoed & grondzaken houd ik mij onder meer bezig met contractbeheer, het opstellen van en onderhandelen over anterieure overeenkomsten, het opstellen van vastgoedbeheerplannen, en het verder professionaliseren van het gemeentelijk vastgoedbedrijf. Ook het draaiend krijgen van een nieuwe vastgoeddatabase en contractbeheersoftware voor het gemeentelijk vastgoed valt onder mijn verantwoordelijkheden.

Welke achtergrond en ervaring heb je?
In de eindfase van mijn master burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit werkte ik als juridisch medewerker voor een adviesbureau in civiel bouwrecht. Dit was mijn eerste praktische kennismaking met gebiedsontwikkeling en vastgoed. Daarna heb ik vijf jaar in de uitzend- en detacheringsbranche gewerkt, zo ook als recruiter voor professionals in het fysieke domein. Tot slot heb ik inmiddels zo'n 8 maanden ervaring opgedaan bij gemeente Ermelo. Mijn switch naar de overheid smaakt naar meer!