menu

Even stil staan bij 10 jaar Stout Groep

Door: Wouter van der Kruijk. Deel bericht op:

Burgers'Zoo

Al weer 10 jaar geleden is de Stout Groep gestart en inmiddels uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn. We hebben al bij veel gemeenten, waterschappen, provincies en uitvoeringsdiensten mee mogen denken en mee mogen kijken. In die 10 jaar hebben we mooie en uitdagende opdrachten gekregen en met plezier uitgevoerd. 10 jaar Stout was daarom toch iets om bij stil te staan.

Voor ons is Stout Groep een reis die al 10 jaar geleden is begonnen en nog steeds boeit en energie geeft. En zoals bij iedere reis met hoogtepunten maar ook moeilijke momenten. Daarom vonden wij het een gepaste parallel om met elkaar een reis te maken. Een reis door de prachtige, ongerepte natuur van Suriname. Deze reis was onvergetelijk. De reis was fysiek zwaar, vroeg constante alertheid en reageren op wat er om je heen gebeurt, flexibel kunnen zijn maar vooral ook doorzettingsvermogen en samenwerking.

Onze persoonlijke ervaringen hebben wij op 2 juni gedeeld met onze opdrachtgevers op een toepasselijke plek: Burgers Bush. Naast onze passie over deze reis hebben wij kennis gemaakt met de passie van Alex van Hooff als directeur van Burgers Zoo: het behouden van tropische bossen in Belize. Erben Wennemars heeft een relatie gelegd naar passie voor sport en wat het van je vraagt om de top te halen en te houden.

Met elkaar hebben we een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij Burgers Zoo en vervolgens onder het genot van een heerlijke braai midden in de jungle met elkaar herinneringen opgehaald aan de afgelopen jaren. En natuurlijk onze enige echte Stout Flash Mob uitgevoerd.

Bedankt voor jullie bijdrage aan de afgelopen 10 jaar en 2 juni. Wij hebben er van genoten!

Wouter en Arthur