menu

Camiel stelt zich voor...

Deel bericht op:

Camiel profielfoto

Camiel stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf
Ik ben Camiel Lentjes, 36 jaar, geboren en getogen en nog steeds woonachtig in Huissen. Daar woon ik samen met mijn vrouw Birgitt, dochters Juliette en Isabelle en zoontje Philippe. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden. Daarnaast ben ik sportliefhebber. In mijn jeugd heb ik gevoetbald en fanatiek getennist, maar deze sporten heb ik jaren geleden ingeruild voor het hardlopen. Zowel in mijn werk als tijdens het hardlopen verleg ik graag mijn grenzen. Dat geeft naast voldoening vooral veel nieuwe energie! 

Welke achtergrond en ervaring heb je die je graag in wilt zetten bij de Stout Groep? 
De afgelopen 2,5 jaar heb ik als commercieel projectmanager bij een detacheringsorganisatie gewerkt. Daar heb ik een divisie opgezet, in de markt gepositioneerd en verder uitgebouwd in het domein van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Daarvoor ben ik 10 jaar voor diverse gemeenten en een omgevingsdienst in het VTH-domein werkzaam geweest. Daarin heb ik zowel inhoudelijke rollen vervuld zoals vergunningverlener en handhavingsjurist, maar ook aansturende en leidinggevende rollen zoals projectleider, teamleider en accountmanager. 

Ik krijg energie van het bereiken van resultaten met een team, vooral bij groei- en/of veranderopgaven. Daarbij zoek ik de verbinding met betrokkenen waarbij ik het doel scherp voor ogen houd. Ik kan snel verbindingen leggen, ben proces- en resultaatgericht en heb een ondernemende inslag. Ik ben een gedreven interim-manager met een sterk gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.