menu

Karim stelt zich voor...

Door: Karim Bouanane. Deel bericht op:

Karim profielfoto

Karim stelt zich voor...

Vertel iets over jezelf 
Ik ben Karim Bouanane en ik woon samen met mijn vriendin en zoontje in Maarssen-Dorp. Wonen aan de Vecht geeft genoeg motivatie om er lekker op uit te gaan; een rondje fietsen of hardlopen. Wanneer het weer minder is, kun je mij in de verschillende concertzalen vinden om te genieten van muziek en het aanschouwen van bandjes. 

Als kind uit een familie van ambtenaren en docenten is werken voor de publieke zaak er met de paplepel ingegoten. Mijn passie is het inrichten van de ruimtelijke omgeving samen met de mensen die er wonen, werken en recreëren.

Met welke opdracht ga je aan de slag?
Sinds 1 maart 2018 ben ik samen met Stout Groep collega Myriam Peters gestart bij stadsdeel Nieuw West in Amsterdam. Als senior assistent-projectmanager ga ik aan de slag in de wijk Geuzenveld. Een wijk waar op dit moment flink in geïnvesteerd wordt door corporaties en projectontwikkelaars. Vanuit de coördinerende rol van de gemeente moet er voor gezorgd worden dat het programma in goede banen wordt geleid.

Welke achtergrond en ervaring heb je?
Na mijn studie Ruimtelijke Ordening en Planologie op de Hogeschool Utrecht ben ik negen jaar actief geweest bij Waternet. Ik startte mijn carrière als assistent projectleider op verschillende dijkverbeteringsprojecten, waarbij er intensief contact was met bewoners, boeren en andere partijen die in het gebied actief waren. De laatste 3 jaar ben ik als bestuursadviseur nauw betrokken geweest bij de bestuurlijke besluitvorming rondom het waterschap en heb ik daar met collega's op veel dossiers intensief gewerkt.